Viereisestä sivupalkista löydät Kerhomme, jotka ovat meidän omia tapahtumiamme.

Muisti- ja Kirjallisuuskerhomme ovat tällä hetkellä tauolla ja toivoisimme, että löytäisimme niille vetäjät mahdollisimman pian. Jos olet itse kiinnostunut tai tiedät jonkun kiinnostuneen, niin ota yhteyttä Helena Rissaseen p. 050 363 5521.

Retket sisältää tietoja eri vuosina järjestetyistä retkistä ja myös tälle vuodelle tulevista retkistä.

Kulttuuritapahtumat sisältää linkkejä kaikkien alueemme kuntien kulttuuritapahtumien sivuille.

Alta löydät yhdistyksesi tapahtumakalenterin Kilta -järjestelmästä

Hei, Ylä-Savon seniorit!

Iisalmen kerho, kokoontuu kuukauden toinen tiistai klo 13 Golden Domessa. Kokoontuu koronarajoituksen jälkeen.

Lounastapaaminen, Kulttuurikapusta, Kulttuurikeskuksen lämpiö. Leppoisaa seurustelua lounasta nauttiessamme. Kokoontuu koronarajoituksen jälkeen

Kiuruveden kerho, Seurakuntatalo. Tied. Laina Kämäräinen p. 0400205727. Kokoontuu koronarajoitusten jälkeen

Viikottaiset kerhot: Torstaisin keilakerho klo 11. Liike-Keilahalli. Ilmoittaudu: Aino Kaarakainen p. 0500966407.

Keskiviikkoisin klo 14 – 15.30. kuntosali. Aurinkokellon kuntosali, Auringonkehrä 10.

Hyvää alkavaa uuttavuotta! Ylä-Savon Seniorit ry